Hälleforsnäs Allehanda


Fler bilder!

Bilderna publicerade i Hälleforsnäs Allehanda är svartvita och av naturliga skäl kan vi inte publicera alla bilder vi tar. Det har kommit önskemål att vi skulle lägga flera bilder på denna hemsida, och att man skulle kunna beställa färgkopior på bilderna för privat bruk. En inramad bild på födelsedagsbarnet kanske kunde vara en fin present?

Här följer ett urval av bilder vi har tagit i Hälleforsnäs under hösten 2008. Klicka på bilderna för att se dem i större format.

Om du är intresserad av att beställa papperskopior av bilderna, kontakta oss för närmare detaljer och priser. Prisexempel: En papperskopia (färglaser, tjockt glansigt papper) på cirka 20 x 13 cm kostar 30 kr och en A4-färgkopia 50 kr.

Länkar till flera bilder:

span class="mellanrubrik">Barnen fick besök av riktiga brandmän 2007-11-04
Barnen på daghemmet Masmästargården i Hälleforsnäs fick åka en tur i brandbilen med sirenerna på och till och med spruta vatten med brandslangen. Barnen på Masis hade haft en temavecka om brandsäkerhet, som avslutades med att barnen fick träffa riktiga brandmän, som kom till Hälleforsnäs med sin fina röda brandbil. Här har vi ett par bilder på händelsen:

Foto: Jarmo Haapamäki
Räddningstjänsten besöker Masmästargården i Hälleforsnäs den 4 november 2008 · Bild 1 · Foto: Jarmo Haapamäki

Foto: Jarmo Haapamäki
Räddningstjänsten besöker Masmästargården i Hälleforsnäs den 4 november 2008 · Bild 2 · Foto: Jarmo Haapamäki

Foto: Jarmo Haapamäki
Räddningstjänsten besöker Masmästargården i Hälleforsnäs den 4 november 2008 · Bild 3 · Foto: Jarmo Haapamäki

Foto: Jarmo Haapamäki
Räddningstjänsten besöker Masmästargården i Hälleforsnäs den 4 november 2008 · Bild 4 · Foto: Jarmo Haapamäki

Foto: Jarmo Haapamäki
Räddningstjänsten besöker Masmästargården i Hälleforsnäs den 4 november 2008 · Bild 5 · Foto: Jarmo HaapamäkiLoppis och café på Folkets hus 2007-10-25

Bruksskolans klass 5B höll en loppmarknad och sålde fika på Hälleforsnäs Folkets hus lördagen den 25 oktober 2008. Inkomsterna för dagen används för en kommande klassresa. Här ser vi några av eleverna som fanns på plats. Föräldrarna hjälpte naturligtvis till.

Foto: Jarmo Haapamäki
Bruksskolans 5B anordnade loppis på Folkets hus den 25 november ·
Foto: Jarmo HaapamäkiDenna sida är uppdaterad senast 2013-06-03 .

PriceRunner - Jämför innan du handlar

Hälleforsnäs Allehanda - en lokal tidning

Ansvarig utgivare: Jarmo Haapamäki kontakt
Postadress: Torsbovägen 7, 648 31 Hälleforsnäs

e-postadress


Sidovisningar sedan 2007-03-26:
Tillbaka till föregående sida

Till startsidan


Google
Allt material är skydda av lagen om upphovsrätt. Äganderätten till dessa webbsidor samt upphovsrätten och alla andra immateriella rättigheter tillhör tidningen Hälleforsnäs Allehanda om inte annat anges. Användaren av sidorna har inte, förutom för privat bruk, rätt att sprida ut, publicera, kopiera, göra tillgänglig för allmänheten eller annars utnyttja skyddat material på sidorna utan uttryckligt skriftligt tillstånd av Hälleforsnäs Allehanda eller annan rättsinnehavare. I fall kopiering, publicering, spridning eller tillgängliggörande för allmänheten är i specialfall med stöd av lagstiftning tillåtet, bör författaren, tidningens namn och dess webbadress "halleforsnasallehanda.se" alltid omnämnas.

Sidorna är producerade av:

Hälleforsnäs Webdesign

Jarmo Haapamäki
Hälleforsnäs Webdesign © 2007—2016

.