Hälleforsnäs Allehanda


Om oss bakom tidningen

Vi som gör tidningen Hälleforsnäs Allehanda heter Sofia Rönnqvist och Jarmo Haapamäki. För hemsidorna, tidningens utseende och annonsernas utformning ansvarar jag, Jarmo. Sofia har huvudansvaret över papperstidningen och i sista hand är det hon som tar alla beslut över dess innehåll. Vi båda skriver och fotograferar för tidningen.

Jag, Jarmo, har jobbat i flera år som fotograferande journalist, både i Finland och Sverige. Jag gör även hemsidor åt andra via företaget Hälleforsnäs Webdesign och har vid ett tillfälle jobbat som lärare i webdesign på Prins Wilhelms gymnasium i Flen. Av mina egna hemsidor är suzukicycles.org den största med över sex miljoner besäkare per år. Sajten är på engelska. Jag gör även musik och har ett eget skivbolag, Hälleforsnäs Records.

Min sambo, Sofia, är inte en erfaren journalist utan det är någonting som hon började med efter att hon flyttade till Hälleforsnäs på hösten 2006. Hon har dock varit omringad av tidningsfolk under hela sin uppväxt, hennes mor har en lång bara bakom sig som journalist, redaktionschef etc. på Eskilstuna-Kuriren. Förutom Hälleforsnäs Allehanda, skriver både Sofia och jag åt tidningen Sörmlandsbygden.

Hälleforsnäs 2007-08-27
Jarmo HaapamäkiPriceRunner - Jämför innan du handlar

Hälleforsnäs Allehanda - en lokal tidning

Ansvarig utgivare: Jarmo Haapamäki kontakt
Postadress: Torsbovägen 7, 648 31 Hälleforsnäs

e-postadress


Sidovisningar sedan 2007-03-26:
Tillbaka till föregående sida

Till startsidan


Google
Allt material är skydda av lagen om upphovsrätt. Äganderätten till dessa webbsidor samt upphovsrätten och alla andra immateriella rättigheter tillhör tidningen Hälleforsnäs Allehanda om inte annat anges. Användaren av sidorna har inte, förutom för privat bruk, rätt att sprida ut, publicera, kopiera, göra tillgänglig för allmänheten eller annars utnyttja skyddat material på sidorna utan uttryckligt skriftligt tillstånd av Hälleforsnäs Allehanda eller annan rättsinnehavare. I fall kopiering, publicering, spridning eller tillgängliggörande för allmänheten är i specialfall med stöd av lagstiftning tillåtet, bör författaren, tidningens namn och dess webbadress "halleforsnasallehanda.se" alltid omnämnas.

Sidorna är producerade av:

Hälleforsnäs Webdesign

Jarmo Haapamäki
Hälleforsnäs Webdesign © 2007—2016

.