Hälleforsnäs Allehanda


Om oss bakom tidningen

I första hand är det jag, Jarmo Haapamäki, som gör tidningen. Ibland får jag hjälp, men för det mesta är det jag som skriver artikalrna, tar bilderna, skapar layouten och gör det mesta. När tidningen ska delas ut till läsarna får jag ovärdelig hjälp av ett gäng med frivilliga som utan lön delar ut tidningar till era brevlådor. Ingen av oss får betalt, Hälleforsnäs Allehanda skapas och delas ut av ideella krafter.

Tryckningen av tidningen bekostas av företagsannonser. Utan betralda annonser i tidningen skulle den inte kunna existera. Stötta görna de företag som väljer att annonsera i Hälleforsnäs Allehanda!

Jag, Jarmo, har jobbat i flera år som fotograferande journalist, både i Finland och Sverige. Jag gör även hemsidor åt andra via företaget Hälleforsnäs Webdesign och har vid ett tillfälle jobbat som lärare i webdesign på Prins Wilhelms gymnasium i Flen. Av mina egna hemsidor är suzukicycles.org den största med över sex miljoner besäkare per år. Sajten är på engelska. Jag gör även musik och har en egen inspelningsstudio. Och säljer värmepellets. Och hyr ut lägenheter på Torsbovägen. Bland annat.


Hälleforsnäs 2022-02-28
Jarmo HaapamäkiPriceRunner - Jämför innan du handlar

Hälleforsnäs Allehanda - en lokal tidning

Ansvarig utgivare: Jarmo Haapamäki kontakt
Postadress: Torsbovägen 7, 648 31 Hälleforsnäs

e-postadress


Sidovisningar sedan 2007-03-26:
Tillbaka till föregående sida

Till startsidan


Google
Allt material är skydda av lagen om upphovsrätt. Äganderätten till dessa webbsidor samt upphovsrätten och alla andra immateriella rättigheter tillhör tidningen Hälleforsnäs Allehanda om inte annat anges. Användaren av sidorna har inte, förutom för privat bruk, rätt att sprida ut, publicera, kopiera, göra tillgänglig för allmänheten eller annars utnyttja skyddat material på sidorna utan uttryckligt skriftligt tillstånd av Hälleforsnäs Allehanda eller annan rättsinnehavare. I fall kopiering, publicering, spridning eller tillgängliggörande för allmänheten är i specialfall med stöd av lagstiftning tillåtet, bör författaren, tidningens namn och dess webbadress "halleforsnasallehanda.se" alltid omnämnas.

Sidorna är producerade av:

Hälleforsnäs Webdesign

Jarmo Haapamäki
Hälleforsnäs Webdesign © 2007—2016

.