Hälleforsnäs Allehanda


Om tekniken bakom denna hemsida

Hälleforsnäs Allehandas hemsidor är skapade av mig, Jarmo Haapamäki. Jag gör hemsidor åt folk och företag under firmanamnet Hälleforsnäs Webdesign.
Sidorna här ska fungera med alla moderna webbläsare. Inga kakor (cookies) eller andra spionprogram har använts på hemsidan. Dina besök på hemsidan registeras inte av oss på något sätt.

Hälleforsnäs Webdesign


Som webbhotell använder jag sedan flera år tillbaka amerikanska Lunarpages. Jag är mycket nöjdmed deras service och kapacitet. Det är aldrig några driftstörningar och 350 GB serverutrymme och 3500 GB tillåten trafik per månad räcker riktigt långt! Dessutom får jag ha mp3-filer på min server. Många andra webbhotell tillåter inte mp3-filer, oavsett om det handlar om egna musikstycken eller annan musik.

350GB and 3500GB for $6.95 a month!

Om du funderar att använda dig av de ovanstående företagens tjänster, var god och använd länkarna på denna sida. Bara klicka på annonserna (sidorna öppnas upp i en ny ram/flik). Om det blir en affär, då får jag en liten provision för att ha lett kunderna till dem. Du betalar samma låga pris, oavsett hur du kommit dit.


Jarmo Haapamäki

Hälleforsnäs Webdesign
PriceRunner - Jämför innan du handlar

Hälleforsnäs Allehanda - en lokal tidning

Ansvarig utgivare: Jarmo Haapamäki kontakt
Postadress: Torsbovägen 7, 648 31 Hälleforsnäs

e-postadress


Sidovisningar sedan 2007-03-26:
Tillbaka till föregående sida

Till startsidan


Google
Allt material är skydda av lagen om upphovsrätt. Äganderätten till dessa webbsidor samt upphovsrätten och alla andra immateriella rättigheter tillhör tidningen Hälleforsnäs Allehanda om inte annat anges. Användaren av sidorna har inte, förutom för privat bruk, rätt att sprida ut, publicera, kopiera, göra tillgänglig för allmänheten eller annars utnyttja skyddat material på sidorna utan uttryckligt skriftligt tillstånd av Hälleforsnäs Allehanda eller annan rättsinnehavare. I fall kopiering, publicering, spridning eller tillgängliggörande för allmänheten är i specialfall med stöd av lagstiftning tillåtet, bör författaren, tidningens namn och dess webbadress "halleforsnasallehanda.se" alltid omnämnas.

Sidorna är producerade av:

Hälleforsnäs Webdesign

Jarmo Haapamäki
Hälleforsnäs Webdesign © 2007—2016

.