Hälleforsnäs Allehanda


Visa ditt stöd!

Vi tjänar inga pengar på att ge ut Hälleforsnäs Allehanda. Vi skriver artiklar, jagar annonsörer, redigerar och delar ut tidningen på vår fritid och pengarna från annonserna är menade för att täcka tryckkostnaderna. Vi har dock inte råd att täcka några större förluster om olyckan skulle vara framme eller något oförutsatt händer.

Om du vill stödja oss genom att ge ett litet bidrag så tackar vi inte nej till det. Det enklaste sättet för många är att använda Swish. Skicka en valfri summa på numret 0709 49 05 29.

Du kan även sätta in en slant på Bankgirokonto 5921-8073 (kontoinnehavaren är företaget Hälleforsnäs Records & Stories). Berätta gärna om ni INTE vill att vi ska tacka dig som bidragsgivare på hemsidan.

Vi tar tacksamt emot hjälp när tidningen ska delas ut till alla Hälleforsnäsbor. Se även sidorna om Annonsering och Prenumerering om du på det sättet vill visa din uppskattning.

Ni kan en köpa en Hälleforsnäs Allehanda t-shirt och på så vis stödja tidningen. 180 kronor (inklusive moms) kostar tröjan, 200 kr om ni vill få tröjan hemskickad. Storlekarna S, M, L, XL. Du kan komma hem till oss på Torsbovägen 7 eller sätta in slantarna på Bankgirokonto 5921-8073 (kontoinnehavaren är företaget Hälleforsnäs Records & Stories). Glöm inte skriva namn och adress och vilken storlek ni ska ha. Skriv gärna även telefonnumret. OBS! Beställningsvara. För tillfället har vi inga tryckta tröjor kvar.

Så här ser t-shirten ut:

Foto: Jarmo Haapamäki

Vi har inte sålt många tröjor alls, vi har alla storlekar kvar hemma. Kom och köp!
Denna sida är uppdaterad senast 2022-02-28 .

PriceRunner - Jämför innan du handlar

Hälleforsnäs Allehanda - en lokal tidning

Ansvarig utgivare: Jarmo Haapamäki kontakt
Postadress: Torsbovägen 7, 648 31 Hälleforsnäs

e-postadress


Sidovisningar sedan 2007-03-26:
Tillbaka till föregående sida

Till startsidan


Google
Allt material är skydda av lagen om upphovsrätt. Äganderätten till dessa webbsidor samt upphovsrätten och alla andra immateriella rättigheter tillhör tidningen Hälleforsnäs Allehanda om inte annat anges. Användaren av sidorna har inte, förutom för privat bruk, rätt att sprida ut, publicera, kopiera, göra tillgänglig för allmänheten eller annars utnyttja skyddat material på sidorna utan uttryckligt skriftligt tillstånd av Hälleforsnäs Allehanda eller annan rättsinnehavare. I fall kopiering, publicering, spridning eller tillgängliggörande för allmänheten är i specialfall med stöd av lagstiftning tillåtet, bör författaren, tidningens namn och dess webbadress "halleforsnasallehanda.se" alltid omnämnas.

Sidorna är producerade av:

Hälleforsnäs Webdesign

Jarmo Haapamäki
Hälleforsnäs Webdesign © 2007—2016

.